«La oss snakke litt om følelser og sånn»

Her finn du tekster som omhandler livet og dei utfordringane det kan by på i form av mentalt stress. Når universet kaster ein rett høgre og vi befinn oss i ein situasjon som vi ikkje såg, eller når tankane spinn, og lagar kaos både i kropp og sinn,,,, kva gjer du då ? Kva føler du då ? Korleis løyser du situasjonen ? 

I ein slik situasjon kan det bli mykje følelser, mykje tankar og av og til blir det ikkje slik vi planla det . kanskje eskalerer det seg også til nye høgder.

Så mine innlegg vil gå undre tittelen «La oss snakke litt om følelser og sånn»

Vi lever i ei verd der vår oppmerksomheit er retta mot det ytre , det som skjer rundt oss . Den krev at vi skal være deltagende , eller det kan føles slik. Så det å kjenne etter kva vi vil, kva som er rett for oss, kva hjerte fortell oss, kan være utfordrande for kvar og ein . Vi kan føle at vi verken har tid, eller veit korleis vi skal gjere det.

Mykje handler om korleis vi tenker og at vi er eit produkt som blir skapt ut i fra det å tenke – våre tanker skaper følelser ,følelser skaper handlinger og handlingane  skaper opplevelser som støtter dei tankane du hadde i utgangs punktet. Heilt til du starter å tenke nye positive tanker 😉
Eg vil poste tankar og erfaringer som er henta fra mitt eige liv , mi sjølutvikling ,fra den kunnskapen som eg har høsta gjennom mitt yrkesliv og utdanning .Både faktainformasjon, litt filosofering ,quote og ord til ettertanke

Coachen i meg vil kome med spørsmål som blir  kasta litt mot deg.
Spørsmål som eg håper du tek i mot med nysgjerrigheit , og undring . Som du let modne i deg , og gir deg lyst til finne meir ut av gjennom ein indre refleksjon. For som motivator har eg eit indre håp om at det du les her kan bidra til noko positiv i ditt liv , gi deg lyst å legge ut på di indre reise ,bli kjent med dine potensialer og ressurser  slik at du oppnår det du drømmer om. Vi er alle vår egen lykkes smed ,men inni mellom er det godt med eit lite puff i rett rettning , og nokre oppmuntrende ord  .For alt kan forandre seg når vi snur våre tanker og fokus.

Mine innlegg er kun til ettertanke og motivasjon og ikkje noko anbefalinger . Slitt du med  mentale utfordringer anmoder eg deg til  å oppsøke profesjonell hjelp .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen